Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Imię i Nazwisko : Tefnun Waleczny
Miejsce Urodzenia : Stormwind
Zdolności bitewne : Znam takie cięcie po którym ofiara zostaje z jednym uchem , jednym policzkiem i połową szczęki
Charakter postaci : Nienawiść do Hordy , porywczy w stosunku do rasy orków
Historia postaci : Przez korony drzew przedostawały się niewielkie promienie słońca , które padały na ziemię w lasach Ashenvale.
Wraz z moją rodziną , ukochaną żoną Idulą i synem Baldarem spacerowaliśmy po tych przepięknych ziemiach.
W pewnym momencie zniewalający zapach kwiatów przysłonił odrażający smród , od razu wiedziałem , że to orkowie.
Chwyciłem za moje bronie. "Uciekajcie w stronę najbliższej osady!" krzyknąłem do rodziny. Stałem wryty w ziemię czekając na atak , jedynym moim
celem było ochrona najbliższych. Zza niewielkiego wzniesienia ku moim oczom ukazała się grupa tych przeklętych bestii.
Bez zastanowienia ruszyli się w moją stronę , obejrzałem się za siebie , moja rodzina daleko nie uciekła , dwóch wilczych jeźdźców ruszyło za nimi a reszta rzuciła się na mnie. Walczyłem do samego końca , aż w końcu upadłem z wyczerpania , straciłem przytomność. Ocucił mnie zimny kubeł wody wylany na moją twarz. Ujrzałem Idulę i Baldara stojących przede mną skrępowani szorstkim sznurem. Nie zdążyłem nawet wypowiedzieć żadnego słowa , gdy odcięto im głowę. W moim sercu rodziła się rozpacz jak i nienawiść. Jeden z nich znał mowę ludzi i powiedział "oszczędziliśmy Cię tylko dlatego żebyś widział jak umierają te żałosne ścierwa". Od tamtej pory poprzysiągłem zemstę.
Strony: 1